Kachel kopen

Wilt u een nieuwe kachel kopen? Wilt u in deze zoektocht het liefst ondersteunt worden door professionals? Boone Installatie & Onderhoud helpt u hierbij. We staan u bij in het aankoopproces, installeren uw nieuwe kachel, en verzorgen zelfs het onderhoud.
kachel kopen 1

Professioneel advies

Boone Installatie & Onderhoud beschikt over een team van vakbekwame installateurs. Echter ontzorgen wij onze klanten graag in het volledige proces van een nieuwe kachel. Om u dit totaalpakket aan te kunnen bieden hebben wij een samenwerking met twee showrooms, waar u altijd welkom bent.
In deze showrooms zijn uiteraard specialisten aanwezig die u van professioneel advies kunnen voorzien. Zij zullen luisteren naar uw specifieke wensen om zo uw ideale kachel of haard te vinden.
Welke kachel of haard ook uiteindelijk het beste bij u past, wij installeren hem. Onze installateurs hebben namelijk ervaring met ieder type kachel of haard. Van houtkachels tot gashaarden en van elektrische haarden tot pelletkachels.

Bekijk onze projecten-pagina om te zien hoe wij onze klanten in het verleden al volledig ontzorgt hebben.

Kachel kopen van a tot z

Nadat u uw ideale kachel uit heeft gezocht, nemen wij contact met om u op de hoogte te brengen over de levertijd van de kachel. We stellen een offerte voor u op en maken een afspraak voor de installatie.
Indien gewenst zijn we ook in staat u te voorzien van een op maat gemaakt rookkanaal en/of behuizing van uw kachel.

Om u te voorzien van de hoogste kwaliteit en service bieden we bij Boone Installatie & Onderhoud bij een installatie direct een onderhoudscontract aan. Door uw kachel regelmatig te voorzien van onderhoud zal de levensduur verlengd worden. Met onze servicebus voorzien we u van razendsnelle service bij onverwachtse moeilijkheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Dit kan per telefoon, e-mail of door het contactformulier in te vullen.

Wilt u een kachel kopen, maar het liefst eerst een kostenindicatie ontvangen? Vul dan het offerteformulier in.

kachel kopen 2