Kachel onderhoud

Het liefst ziet u natuurlijk dat uw nieuwe kachel zo lang mogelijk meegaat. Het onderhoud van uw kachel is hierin van cruciaal belang. Om deze reden verstrekken wij bij Boone Installatie & Onderhoud bij iedere installatie ook een kachel onderhoud- en servicecontract.

Kachel onderhoudscontract

Veel van onze klanten noemen onze service en onderhoud als een van onze grootste voordelen. We onderscheiden ons graag op dit gebeid.

Omdat we bij Boone Installatie & Onderhoud altijd streven naar de hoogste kwaliteit en klantvriendelijkheid bespreken we voor de installatie ook altijd een onderhoud- en service contract, dit contract kunt u onderaan deze pagina bekijken.

Het onderhoud van uw kachel is niet alleen van belang op de korte termijn, maar zorgt er ook voor dat de levensduur van uw kachel over het algemeen verlengd wordt. Naast het onderhoud van uw kachel kunnen we ook het onderhoud van eventuele rookkanalen verzorgen. Wanneer u ons op de hoogte brengt van uw specifieke wensen, passen wij onze werkzaamheden hierop aan.

Daarnaast kunt u ook zelf de levensduur van uw kachel verlengen. De schoonmaak van de kachel speelt hierin namelijk ook een grote rol. Het regelmatig schoonmaken van de ruit en het verwijderen van as zijn hier voorbeelden van. Uiteraard kunt u deze werkzaamheden ook laten verzorgen door een specialist van Boone Installatie & Onderhoud.

Snelle service

Naast het onderhoud van uw kachel staan we voor u klaar wanneer u onverwachts problemen ondervindt met uw kachel. Neem in dat geval direct contact met ons op. Wij doen er vervolgens alles aan om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Om u te kunnen voorzien van snelle service beschikken we bij Boone Installatie & Onderhoud over een volledig ingerichte servicebus, waarmee we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen over ons onderhoudscontract, of zijn er andere onduidelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door het contactformulier in te vullen.