Nieuwe kachel laten installeren

Bent u op zoek naar een nieuwe kachel? En wilt u de installatie graag uit laten voeren door professionals? Dan bent u bij Boone Installatie & Onderhoud aan het juiste adres. Een nieuwe kachel laten installeren zonder moeilijkheden doet u bij ons. Wij staan u bij in het volledige proces.

Installatie op afgesproken datum

Nadat u samen met onze professionals een kachel heeft gekozen die volledig aansluit op uw wensen is het tijd voor de installatie.
Wanneer wij door een van onze partners op de hoogte zijn gebracht van de leverdatum van uw nieuwe kachel nemen we direct contact met u op. We bespreken nogmaals uw exacte wensen en plannen de installatie zo snel mogelijk in op een datum die u uitkomt. Hierin zijn we bij Boone Installatie & Onderhoud erg duidelijk, ‘afspraak is afspraak’. We zorgen ervoor dat de installatie uitgevoerd wordt op de afgesproken datum.
In de meeste gevallen zal de installatie compleet zijn binnen afgesproken tijd. Echter komen we in enkele gevallen voor verrassingen te staan. In dat geval verzekeren wij u dat we de installatie de volgende werkdag voort zullen zetten.

Voordat we vertrekken testen we de haard of kachel altijd nog even. Het zogeheten ‘proefstoken’ zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

We werken bij Boone Installatie & Onderhoud niet met voorschotten of aanbetalingen. Betaling volgt bij ons op de dag van levering middels factuur.

Nieuwe kachel laten installeren inclusief behuizing en/of rookkanaal

Ook voor de installatie en montage van op maat gemaakte behuizing en/of rookkanalen kunt u bij ons terecht. Onze professionals denken met u mee over de beste keuze die past bij uw wensen en situatie.

 

Heeft u vragen over onze werkwijze of de installatie in uw situatie? Neem dan direct contact met ons op.
Wilt u direct een kostenindicatie ontvangen? Vul dan het offerteformulier in.