Werkwijze

Bij Boone Installaties staan we u bij in het volledige proces van een nieuwe kachel. Het type kachel maakt voor ons niet uit. Onze professionals beschikken over de vereiste expertise op het gebied van houtkachels, gaskachels, elektrische haarden en pelletkachels.

aankoop

Het proces start uiteraard met het vinden van een kachel die volledig aansluit op uw wensen. Om de ideale kachel voor u te vinden, werken wij samen met een tweetal showrooms. De adviseurs die aanwezig zijn in deze showrooms helpen u graag bij de aankoop.

Bij Boone Installaties werken we niet met voorschotten of aanbetalingen. De betaling vindt bij ons plaats op de dag van installatie via factuur.

Installatie

Wanneer u uw ideale kachel gevonden heeft zullen wij contact leggen met onze partner over de levertijd van de kachel. Hierna leggen we u een offerte voor en bespreken we direct een afspraak voor de installatie.
Binnen Boone Installaties is ‘afspraak is afspraak’ erg belangrijk. Spreken we een datum met u af voor de installatie, dan zorgen we er ook voor dat we op deze datum bij u op de stoep staan.
In de meeste gevallen zullen we de installatie afronden binnen afgesproken tijd, echter lopen we soms tegen verrassingen aan. In dat geval zullen we ervoor zorgen dat we de volgende werkdag de installatie af zullen ronden.

Voordat we vertrekken zullen we ten aller tijde de kachel ‘proefstoken’, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor een (op maat gemaakte) behuizing en/of rookkanaal.

onderhoud

Voor het onderhoud van uw kachel werken we bij Boone Installaties met een onderhoudscontract. Veel van onze klanten zijn van mening dat wij ons onderscheiden op dit gebied.
Daarnaast bieden we ook razendsnelle service aan. Heeft u een probleem met uw kachel? Dan komen wij zo snel mogelijk langs met onze compleet ingerichte servicebus.